KLM

Amsterdam Sneaker

Campagne

Amsterdam, met alle steegjes, hoekjes, geweldige winkels, fascinerende geschiedenis en verrassingen om elke hoek, is natuurlijk het best te voet te bezoeken. KLM bundelde al haar kennis over Amsterdam en maakte het perfecte schoeisel om deze awesome stad in te bezoeken. LiveWall zorgde daarbij voor de perfecte actiewebsite.  

Website
Op de KLM-sneakerwebsite vind je verschillende wandelroutes voor de Amsterdamsneakerdragers, evenementen, hotspots en routebeschrijvingen. Uiteraard kan er ook meteen een vlucht naar de Nederlandse hoofdstad worden geboekt, en is er een social media-feed. 

Win-actie

Wanneer klanten een vlucht boeken naar Amsterdam, kunnen ze meedingen naar een paar Amsterdam Sneakers. Het enige wat de bezoeker hoeft te doen, is een paar regels invoeren op de website over waarom jij Amsterdam ter voet wil ontdekken. Daarnaast krijg je met de schoen aan je voeten, toegang tot alle toeristische attracties.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.