KPN

Zingende Zamboni

Spotify voting en video campagne

House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar. Speciaal voor het ISU WK Allround wilden ze iets tofs om het publiek te vermaken tijdens de dweilpauzes.

Actiepagina

Aansluitend op de Coolste Baan van Nederland vond het ISU WK Allround plaats waar in de dweilpauzes de Zingende Zamboni op het ijs werd gebracht om zowel klassiekers van eigen bodem als internationale hits ten gehore te brengen.

Bezoekers van het ISU WK Allround gingen naar de speciaal ontworpen actiepagina waar ze hun favoriete nummer konden zoeken of op een van de reeds gekozen nummers konden stemmen. Vervolgens ontstond er gedurende het event een top 3 van nummers die uiteindelijk door de Zingende Zamboni met Jan Rooymans achter de toetsen.

CTA video

Om de bezoekers aan te sporen om mee te doen met de activatie, heeft LiveWall een call-to-action video gemaakt. Deze volledig geanimeerde video werd getoond op alle schermen in het stadion. Speciaal voor de LED-boarding ontwikkelde LiveWall een call-to-action banner video.  

Resultaten

Honderden bezoekers brachten hun stem uit gedurende het weekend. Vele hitjes kwamen voorbij en het publiek heeft niet stil gezeten!  

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.