Pathé

Ladiesnight

Social wall en interactieve quiz

Voor Pathé Bioscopen verzorgde LiveWall een interactieve introductie tijdens de Ladiesnight. Zo werd je perfecte match gekozen en zagen bezoekers hun selfie terug op het grote scherm.

Zowel tijdens de premiere van 'Mannenharten' als 'Bridget Jones' Baby' werd het publiek verrast met een interactieve quiz. Waar het bij 'Bridget Jones' de bedoeling was om via vragen jouw match te vinden, kon het publiek van 'Mannenharten' zichzelf terugvinden op het filmdoek door een selfie in te sturen. 

Pathé
Pathé bestaat al ruim 100 jaar en is het grootste bioscoopbedrijf van Europa. In Nederland heeft Pathé 25 bioscopen in 18 steden, met meer dan 165 zalen en ruim 35.500 stoelen.

Hartenstrijd
Hartenstrijd is een Nederlandse romantische komedie uit 2016 onder regie van Janice Pierre. 

Bridget Jones Baby
Bridget Jones's Baby is een Amerikaans-Brits-Franse film uit 2016, geregisseerd door Sharon Maguire. Het is de derde film in de Bridget Jones-franchise en het vervolg op Bridget Jones: The Edge of Reason.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.