RTL Nederland

Bluf

App voor het nieuwe programma Bluf!

Voor Bluf, de razend populaire en spannende RTL-serie over vriendschap, plotselinge roem maar bovenal draait om pokeren, ontwikkelde LiveWall in samenwerking met Pokerstars de mobiele applicatie. Leer van Philip de kneepjes van het poker-vak, oefen jouw pokerskills aan de Freeroll-tafels van Pokerstars en win gave prijzen!

In opdracht van RTL, in samenwerking met Pokerstars, ontwikkelde LiveWall de mobiele applicatie voor iOS en Android. De combinatie tussen het bekijken van de serie en het gebruiken van de Bluf-app geeft de ultieme Bluf-beleving. Leer de cast beter kennen, ontvang extra content voor, tijdens en na de afleveringen,  doe iedere week mee met de Bluf-quiz en maak kans op te gekke prijzen, test je pokkerkennis met de wekelijkse pokervraag en oefen zelf met pokeren met de Bluf freeroll via Pokerstars.net of de Pokerstars app om zo hoog mogelijk te eindigen in het Bluf Klassement.  Middels Tv-commercials wordt de kijker geactiveerd om de app te downloaden en mee te spelen om de prijzen.  

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.