RTL Nederland

Eigen Huis & Tuin

Vernieuwde interactieve website

Het klusprogramma Eigen Huis & Tuin is niet langer meer van de Nederlandse televisie te denken. Niet alleen de projecten in het programma, maar ook de website was toe aan een nieuwe omgeving. LiveWall ontwikkelde daarom een vernieuwde website die aansluit bij de nieuwe look & feel van het programma. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop op deze interactieve website. De bezoeker kan heel eenvoudig zoeken op verschillende keywords. De website biedt een vaste omgeving waar de kijker terecht kan voor al hun klus projecten.

Klussen
Eigen Huis & Tuin is het langstlopende Nederlandse klusprogramma, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL4. Dit 22e seizoen zie je niet drie, maar wel zés gezichten meer verbouwen dan ooit! Alle zes hebben zij maar één doel: heel Nederland aan het klussen en tuinieren krijgen.

Eigen huis
Vanaf nu heeft Eigen Huis & Tuin ook daadwerkelijk een eigen huis: een flink huis met een flinke tuin in het Gelderse zoelen. Wat gaat het team van Eigen Huis en Tuin daar doen? Het huis is verouderd en moet verbouwd en gemoderniseerd worden. Ook de tuin moet volledig op de schop. Een mega klus waar het team van Eigen Huis & Tuin exact 10 maanden de tijd voor krijgt.

Verbouwing
Gedurende het gehele seizoen wordt het proces van de verbouwing op de voet gevolgd. Naast een klushuis wordt Ons Eigen Huis ook een grote inspiratiebron voor andere klussers. De hooischuur wordt namelijk een maakplaats! De maakplaats wordt dé ruimte om workshops te geven en om kleine dingen te maken waar ontwerpers hun ideeën kunnen laten zien en waar kijkers uitgenodigd worden.

Alle kijkers kunnen vanaf nu genieten van een nieuw seizoen van Eigen Huis & Tuin. Om alle kijkers up to date te houden, ontwikkelde LiveWall een nieuwe interactieve website. Op deze website kan de kijker kennis maken met het nieuwe team  en afleveringen terug kijken. Op de website is ook alle informatie te vinden voor beginnende klussers. Zo is er een maakplaats waar allerlei huis en tuin tips te vinden zijn. Voor elke klus is er wel iets te vinden. De bezoeker kan op de website selecteren welke kamer ze gaan verbouwen of opknappen. Per kamer kan de bezoeker zich laten inspireren.

Website
De website heeft als doel om de kijkers te enthousiasmeren en te informeren. Ook hoopt Eigen Huis & Tuin met de nieuwe website een nieuwe groep klussers aan te trekken. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.