vtwonen

Vt wonen&design beurs 2019

360°-campagne

De vt wonen&design beurs is de grootste woonbeurs van Nederland waar elk jaar duizenden bezoekers op af komen. Traditiegetrouw is deze woonbeurs voor zowel woonconsumenten als de woonbranche in Nederland dé start van het woonseizoen. Nederlandse woonconsumenten komen naar Amsterdam om informatie en ideeën op te doen om aan de slag te gaan met het herinrichten en verbouwen van eigen woning.

Campagne
Op basis van bestaand fotomateriaal is er een design voor de huisstijl bepaald door onze grafische vormgever. Hieruit volgt het campagnebeeld dat dient voor alle online en offline uitingen. Ons design team ontwerpt de bannersets, website communicatie, digital out-of-home communicatie, beeld voor de (digitale) reclamemasten en social content voor de online uitingen. Daarnaast creëren zij ook de vormgeving voor de geprinte media zoals advertenties in vakbladen. Het inhouse video team, 15seconds.tv, leverde de televisiecommercial, radio commercial, Giphy stickers en online video's in verschillende formaten. Hiermee levert LiveWall assets op voor een volledige 360°-campagne.

Speciaal filter
Los van de vt wonen&design beurs-campagne heeft LiveWall ook voor vtwonen een speciaal Instagram filter gecreëerd te ere van het 55-jarig bestaan van het woonblad. Deze filter laat allerlei vtwonen-hartjes in beeld zien in drie kleuren en is te vinden op het Instagram-account van vtwonen (@vtwonen).

Vt wonen&design beurs
De vt wonen&design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Het grootste en leukste woonevenement van Nederland is dé plek waar je antwoord vindt op al jouw woonvragen. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.