Blog

LiveWall is partner van Snapchat

Naar het overzicht
LiveWall is partner van Snapchat

LiveWall is partner van het Snap Lens Network: een groep van AR ontwikkelaars die samen werkt aan de nieuwste ontwikkelingen en innovaties voor Snapchat. Dát zorgt voor pakkende content. Wat het precies inhoudt? Lees snel door, we leggen het je uit. 👇

Wat zijn Snapchat Lenses?

Snapchat Lenses is een functie in de Snapchat-app die grafische elementen toevoegt aan foto- en videomaterialen, geschoten in de app. Met deze functie voeg je eenvoudig visuele effecten, mét augmented reality, toe aan je Snaps. Denk aan voorwerpen, personages, getransformeerde beelden en andere 3D-elementen. 

Het Snap Lens Network 

“Het Snap Lens Network bestaat uit een groep AR-ontwikkelaars. Samen werken we aan de nieuwste ontwikkelingen en innovaties voor Snapchat”, vertelt Chris Pelk, XR-Expert bij LiveWall. “Je kunt natuurlijk altijd zelf aan de slag met Snapchat Lenses, maar binnen deze groep word je daadwerkelijk meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen.” Chris legt uit dat de samenwerking met het Snap Lens Network vergelijkbaar is met een Early Acces Card, waardoor je altijd als eerste betrokken wordt. “Zo zitten we altijd bovenop de innovaties binnen AR-technologieën.” 

Bij LiveWall werken we graag met de nieuwste tech. Chris: “Dat maakt dat de samenwerking met Snapchat zo mooi aansluit. We zitten als het ware in elkaars ecosysteem. Zo bouwen we op elkaar. Dit werkt de mooie samenwerking alleen maar in de hand.” 

XR: het nieuwe internet 

Chris vertelt meer over XR: volgens hem het nieuwe internet. “XR staat voor eXtended Reality. Een nieuw internet, wat altijd ‘aan’ en ‘om ons heen’ is.” Volgens Chris zet LiveWall door de samenwerking met Snapchat daar grote stappen.

“Waar we in het verleden grote successen bereikten, met inzet van AR-filters op bijvoorbeeld Instagram, is het een mooie stap om nu te kijken wat LiveWall teweeg brengt in een samenwerking met Snapchat”, aldus Chris. “We geven een flinke boost aan de ontwikkeling van Snapchat filters.” 

De toekomst

De plannen voor de toekomst? Chris: “Dat LiveWall met deze Lenses heel wat pakkende content gaat ontwikkelen. We gaan aan de slag met het testen van verschillende mogelijkheden van de Lenses, bijvoorbeeld het toevoegen van CTA’s of het doorlinken naar webpagina’s. Dit maakt het de samenwerking niet alleen voor LiveWall, maar ook voor al onze klanten enorm interessant.” 

Wil jij nu ook meer weten over XR, Snapchat Lenses én de inzet van e-commerce? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee! 

Meer weten Neem contact op

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.