Blog

Nieuwe AI-Tool voor Eventmanagers Gelanceerd: EventCreator

Naar het overzicht
Nieuwe AI-Tool voor Eventmanagers Gelanceerd: EventCreator

Tilburg – LiveWall Events introduceert EventCreator, een innovatieve AI-assistent die eventmanagers ondersteunt bij het plannen en promoten van evenementen. De tool, ontwikkeld in samenwerking met de AI Playground van LiveWall, belooft de workflow van professionals te stroomlijnen door te assisteren bij taken zoals het opmaken van een draaiboek, het suggereren van een eventnaam en het genereren van promotionele content.

Marc van Liere, teamlead bij LiveWall Events, legt uit: "Deze AI gedreven toepassing fungeert als een digitale collega die altijd klaar staat met creatieve ideeën en ondersteuning. Nadat we vorige maand al een AI side-kick voor bezoekers van evenementen lanceerden, voelden we vrij snel dat ook event-managers behoefte hebben aan wat extra denkkracht. Die denkkracht lanceren we nu met EventCreator!"

Uniek aan EventCreator is de integratie van bekende AI-tools zoals ChatGPT en Dall-E, geoptimaliseerd voor de context van evenementenplanning. Eelco van de Wiel, mede-oprichter van LiveWall en specialist in generative AI, benadrukt het belang van deze aanpak: "Het potentieel van AI wordt maximaal benut wanneer het wordt afgestemd op specifieke toepassingen. Wij streven ernaar om AI-toegankelijk en relevant te maken voor eventprofessionals."

Hoewel EventCreator een krachtig hulpmiddel is, is het niet bedoeld om menselijke eventmanagers te vervangen. Integendeel, het is ontworpen om hen te helpen zich te concentreren op wat ze het beste doen: het creëren van onvergetelijke evenementen.

EventCreator is de nieuwste toevoeging aan het uitgebreide softwarepakket van LiveWall Events. "Ons pakket biedt alle digitale tools die nodig zijn voor een succesvol evenement - van registratiesoftware tot interactieve presentaties. Met de toevoeging van AI-mogelijkheden hopen we de ervaring voor zowel bezoekers als organisatoren verder te verbeteren," aldus Van Liere.

Probeer EventCreator nu gratis uit op www.eventcreator.nl

Meer weten Neem contact op

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.