100% NL

Online activatie campagnes

Adverteerders dagen je uit!

Samen met 100%NL ontwikkelde LiveWall verschillende online activatie campagnes. 

Online
Naast het medium radio heeft 100%NL ook online verschillende platformen waar veel bezoekers actief zijn. In samenwerking met de adverteerders op 100%NL maakt LiveWall campagnes die radio en online platformen elkaar laat ondersteunen.

Zonnebrillen app in samenwerking met Hans Anders
Zodoende heeft LiveWall een Facebook applicatie ontwikkeld, waarbij bezoekers hun zomerse “zonnebrillen moment” konden uploaden via een Facebook applicatie. Deze applicatie werd gebrand door Hans Anders, waarbij de fans van 100%NL kans maakten op een nieuwe zonnebril naar keuze bij deze brillen gigant.

100%NL Awards
Wat is er nou makkelijker dan stemmen op je favoriete artiest via Facebook? Dat was ook het idee van 100%NL. Luisteraars kregen de mogelijkheid om via een Facebook app te stemmen op de artiest die volgens hen zichzelf "de artiest van het jaar" mag noemen.

Look-a-Like
Deze Facebook app was een leuke manier om luisteraars van 100%NL een mogelijkheid te geven om prijzen te winnen. Deelnemers werden gevraagd om een foto in te sturen van zichzelf. De beste Look-a-Like van de bekende artiesten werd gezocht. Degene die de grootste gelijkenis vertoonde kon een meet & greet winnen plus een reis naar party-eiland Ibiza.

Valentijnsconcert 
Een speciaal Valentijnsconcert bijwonen van de singer-songwriter Nielson, wie wil dat nou niet? Dat dacht 100%NL toen ze LiveWall contacteerde om een Facebook app te bedenken en te ontwikkelen met het oog op Valentijnsdag. Deze app gaf de bezoeker de mogelijkheid om één van zijn of haar vrienden uit te nodigen om mee te gaan naar dit concert, om zo samen Valentijn te vieren. Een automatisch gegenereerd bericht op de timeline van de gebruiker zorgde voor een viraal effect. Uiteindelijk werden er winnaars gekozen die tickets voor het concert van Nielson kregen.

Sinterklaas, wie kent hem niet
Omdat Sinterklaas ook iedere 5 december een jaartje ouder wordt, is het handig om hem eraan te herinneren hoe je ook alweer heet. Geef je naam door via de Facebook applicatie en wie weet noemt Sinterklaas wel jouw naam in de live uitzending op 100%NL. Bel je binnen 30 minuten terug? Dan maak je kans op €450,- euro aan speelgoed.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.