Proximus

Proximus+ world

Naar het overzicht
Proximus - Proximus+ world

De klantvraag

Proximus lanceert de Proximus+ app, een all-in-one oplossing die gebruikers helpt hun leven moeiteloos te beheren. Als een van de grootste telecomproviders in België streeft Proximus ernaar zich te profileren als meer dan een telecombedrijf. De introductie van deze app gaat gepaard met een uitgebreide lanceringscampagne om de app bij een breed publiek bekend te maken.

LiveWall creëert een spannende eerste interactie binnen de app door middel van een 3D-wereld, waar gebruikers kennismaken met nieuwe functionaliteiten. Bovendien bevat de app gedurende enkele weken vier verschillende games, elk gelinkt aan een specifieke app-functionaliteit.

Het concept

LiveWall en Proximus brengen de Proximus+ App tot leven in een boeiende 3D-wereld. Gebruikers stappen een interactieve omgeving binnen waar ze op ontdekkingstocht gaan en tegelijkertijd kans maken op aantrekkelijke prijzen. Dit concept transformeert de Proximus+ App in een meeslepende en interactieve ervaring. Gebruikers worden uitgenodigd om de 3D-wereld te verkennen en de verschillende onderdelen zoals MyHome, MyTelco, MyNeighborhood en MyMobility te ontdekken. Door actief deel te nemen en de 3D-wereld te verkennen, worden gebruikers beloond met prijzen.

Naast het ontdekken van deze secties, kunnen gebruikers ook deelnemen aan vier spannende games om wekelijkse of maandelijkse prijzen te winnen als ze bovenaan het klassement eindigen. Deze games worden gefaseerd gelanceerd om herhaalbezoeken nog meer te stimuleren.

Campagne

De communicatiedoelstellingen voor deze campagne zijn veelzijdig. Proximus positioneert zich als meer dan een telecomprovider. De app is gratis en toegankelijk voor iedereen, wat inclusiviteit benadrukt. Gebruikers krijgen een overzicht van de vele features, met de nadruk op de all-in-one personalisatie en de nieuwe diensten die te ontdekken zijn. De Proximus+ App is gebruiksvriendelijk en stimuleert vooruitgang in het dagelijks leven, ondersteunt de verbondenheid tussen verschillende aspecten van het leven en wordt zo een integraal onderdeel van de dagelijkse routine.

Proximus - Proximus+ world
Proximus - Proximus+ world

Over de Proximus+ App

De Proximus+ App doet dienst als jouw digitale sidekick, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Met de Proximus+ App beheer je diverse aspecten van je dagelijkse leven vanuit één centrale plaats.

De app is opgedeeld in vier hoofdcategorieën die verder gaan dan alleen telecommunicatiediensten. Met MyHome optimaliseer je bijvoorbeeld je energieverbruik en kies je het energiecontract dat het beste bij jou past. MyTelco helpt je met alle zaken rondom je Proximus-diensten en telecommunicatiebehoeften. MyNeighborhood laat je toe om restaurants te reserveren en lokale evenementen te ontdekken. Ten slotte maakt MyMobility het eenvoudiger om de beste routes naar je bestemming te vinden en helpt het je bij het afsluiten van verzekeringen.

De Proximus+ App is een krachtig hulpmiddel dat niet alleen je connectiviteit regelt, maar ook als centraal punt dient voor het beheren en plannen van een breed scala aan dagelijkse activiteiten.

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.