100% NL

App

Social interactie en streams voor het radiokanaal

Overal ter wereld Nederlandse muziek (laten) horen? LiveWall werkte aan een nieuwe app voor Radiostation 100% NL: zo kan je voortaan altijd en overal je favoriete Hollandse klassiekers luisteren.

Met de 100% NL App geniet luister je niet alleen naar je lievelingsmuziek, ook kun je een vraag insturen voor iemand aan de 'Ontbijttafel van de Sterren'. Via de app stuur je gratis berichten naar de studio. Ook kun je met deze app kiezen voor één van de andere kanalen, zoals 100% Feest Hits. Verder biedt de app andere praktische zaken: bijvoorbeeld titel- en track-informatie, de meest recente 100% NL-nieuwsberichten en een overzicht van de (win)acties. Daarnaast zijn de FM-frequenties van het station met ‘De Muziek van Nederland’ te bekijken.

100% NL
Op 100% NL hoor je de hits van onder andere Nielson, Nick & Simon, Ilse DeLange, Guus Meeuwis, Gers Pardoel, Jeroen van der Boom en Jan Smit maar ook klassiekers van Doe Maar, Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis.

De 100% NL App is natuurlijk te vinden in de App Store of Google Play Store

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.