3JS

Actiepagina

Follow campagne

Tien jaar nadat de 3JS hun eerste Nederlandstalige single uitbrachten, produceert LiveWall een actiepagina voor de jarige band. Fans deelden hier hun speciale herinneringen en muzikale hoogtepunten van het afgelopen decennium. 

Met een grootse, live jubileumviering in het AFAS in het vooruitzicht, vroegen de 3JS of fans hun favoriete herinnering uit 10 jaar 3JS met de band wilden delen. Drie winnaars mogen met een vriend(in) aanwezig zijn bij de officiele soundcheck, genieten van een heerlijk diner in AFAS Live en de dag afsluiten met een Meet & Greet.

Herinnering delen
Een herinnering delen kan door het uploaden van een foto en het toevoegen van een mooi verhaal. Om kans te maken op de meet&greet kan er op jouw herinnering gestemd worden, of kan jij stemmen op de mooiste momenten van anderen. 

Spotify
Voor de actiepagina maakte LiveWall gebruik van de Spotify API. Een API is een set programmeerinstructies en protocollen waarmee er data uitgewisseld kan worden tussen verschillende apps, websites en systemen. Bij het aanmelden van jouw herinnering, log je meteen in met Spotify en volg je ook automatisch het Spotifyaccount van de 3JS!

3JS
3JS is een Nederlandse band uit Volendam, die bestaat uit Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte. Speciaal voor de feestdagen maakte LiveWall al eerder een actiepagina voor de band.

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.