Warner Music

3JS

Het 3JS Kerstdiner

De feestdagen staan in het teken van delen en samen zijn met je gezin, familie en vrienden. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfspreken. Speciaal voor die mensen die het goed kunnen gebruiken, organiseerden de 3JS een kerstdiner. LiveWall verzorgde een webpagina waar men zichzelf of iemand anders in het zonnetje kon zetten, en zo een plekje aan tafel verdienen. 

De website bestaat uit een lange tafel, waar je een plekje kan claimen. Geef een naam, adres en deelnemer door en natuurlijk een mooie motivatie. Waarom verdient iemand een mooi kerstdiner met de 3JS? Aanmeldingen schuiven met foto en motivatie aan, aan de lange digitale tafel. De gelukkige winnaars mogen ook aan de echte tafel plaatsnemen. 

3JS
3JS is een Nederlandse band uit Volendam, die bestaat uit Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte. Speciaal voor de feestdagen maakte de band een kerstalbum: Acoustic Christmas Volume 2. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.