Videoland

Drag Queen Name Generator Videoland

Naar het overzicht
Videoland - Drag Queen Name Generator Videoland

De challenge

Voor de release van het tweede seizoen van de serie Drag Race Holland op Videoland, ontwikkelde LiveWall een Drag Name Generator. Met deze generator genereer je je drag queen naam op basis van je eigen naam. De perfecte én engaging manier om het tweede seizoen van de populaire serie in te luiden! Wil jij ook een alter ego, net als jouw favoriete drag queens?

Naast deze generator, pastte LiveWall de website volledig aan naar de Drag Race-huisstijl. Een nieuw seizoen met nieuwe kandidaten? Geen probleem voor team Engagement die de website meteen een nieuw jasje gaf.

Algoritme

Om de generator te laten werken, werd een uniek algoritme ingezet dat LiveWall zelf ontwikkelde. Dat unieke algoritme? Dat is natuurlijk geheim. Wel werden er bepaalde connecties gemaakt; zo zorgen letters uit jouw naam voor een perfect alter ego. Was je blij met jouw nieuwe Drag name? Dan download je makkelijk een persoonlijke image om te delen op alle social kanalen.

Samenwerking LiveWall X Videoland

"We werken al sinds onze oprichting samen met RTL", vertelt accountmanager Toby van Kerckhoven. "Bij de overname van Videoland in 2013, werden we ook daar betrokken. De Drag Name generator is een perfect voorbeeld van hoe we samen creativiteit versmelten met tech. Daarnaast geven zulke projecten een boost aan de samenwerking. We noemen elkaar nog steeds bij onze drag naam ;)"

Ook de generator proberen?

Je vindt 'm hier: https://www.videoland.nl/dragraceholland

Videoland - Drag Queen Name Generator Videoland
Videoland - Drag Queen Name Generator Videoland

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.