ABN AMRO World Tennis Tournament

Tennis Quiz Time 2018

Interactieve quiz in stadion

Voor de 45e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament, ontwikkelde LiveWall een Voting Tool, Social Dashboard en een LiveWall Tool, waarmee er werd gezorgd voor sportieve, digitale en social activatie.

ABN AMRO World Tennis Tournament
Het AAWTT werd dit jaar voor de 45e keer georganiseerd. Het toernooi maakt deel uit van de ATP-kalender en is ingeschaald in de categorie ATP World Tour 500 series. Daarmee is dit toernooi het sterkste ATP-toernooi dat in Nederland wordt gehouden.

AAWTT '18 goes digital
In 2017 werd Tennis Quiz Time (TQT) voor het eerst bij het ABN AMRO World Tennis Tournament ingezet. Voor de jubileum-editie van AAWTT, pakten we uit! Er werden een aantal nieuwe functies aan TQT toegevoegd, ook ontwikkelden we een Social Wall en een Social Dashboard voor in de lobby.

Tennis Quiz Time
Voor het jubileumjaar maakte LiveWall een introductievideo. Daarnaast werden de video- en fotovragen (opnieuw) toegevoegd. De look & feel van het geheel werd afgestemd op de nieuwe huisstijl, waardoor alle communicatie op het centercourt perfect op elkaar was afgestemd. 

Social Wall
Voor het centercourt maakten we een Social Wall gemaakt. Ervaringen van bezoekers werden zo met iedereen rondom het centercourt gedeeld.

Social Dashboard
In de lobby van Ahoy (main entrance) stond een levensgroot social dashboard. Hierop werden niet alleen social posts getoond, maar ook RSS feeds van AD sport en AAWTT zelf.


Tournament
In 2018 ging Roger Federer voor de 3e keer als winnaar naar huis. Het ‘Federer effect’ was direct merkbaar, na aankondiging van zijn deelname ontstond er een enorme run op tickets. Duizenden gasten maakten gebruik van de social toepassingen. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.