Woonfonds

e-learning

woonfonds e-learning platform

Voor Achmea schadeverzekering hebben wij het Woonfonds e-learning platform ontwikkeld. Met behulp van leerzame (interactieve) quizmodules, welke met enige regelmaat worden geüpdatet, daagt Woonfonds adviseurs en werknemers uit hun kennis constant te verbreden. Op deze manier is Woonfonds in staat klanten, zowel direct (via werknemers) als indirect (via adviseurs), betere service te bieden.

Quizmodules
Het Woonfonds e-learning bestaat uit verschillende modules, met elk hun eigen sub onderwerpen. Door middel van game elementen, o.a. punten en eindscores, worden gebruikers uitgedaagd alle onderdelen (afzonderlijk) te behalen. In hun persoonlijke profiel kunnen gebruikers hun eigen voortgang volgen. Managers, van verschillende afdelingen, hebben eveneens inzicht in de prestaties van individuen en kunnen deze data gebruiken bij het samenstellen van nieuwe trainingsprogramma’s.  

Content management system (CMS)
Via een content management systeem kan Woonfonds zelf eenvoudig nieuwe quiz data toevoegen. Tevens is het vanuit het CMS mogelijk om bestaande quiz data te bewerken of te verwijderen. Het e-learning ondersteund hierin het volgende type vragen;

  • Ja/nee vragen: Dit zijn multiple choice vragen met 2 antwoordmogelijkheden.
  • Multiple-choice vragen: Vanuit het CMS heeft Woonfonds de keuze op 8 antwoordmogelijkheden per vraag toe te voegen. Daarbij is het mogelijk om meerdere juiste antwoorden te markeren.
  • Rangschikkingsvragen: Dit zijn vragen waarbij de gebruiker de antwoordmogelijkheden in de juiste volgorde moet zetten.  

Omdat het platform vooral bedoeld is om adviseurs en werknemers te motiveren hun kennis op een leuke interactieve manier te verbeteren is er gekozen om quizvragen van ‘complimenten en advies te voorzien’. Dat wil zeggen dat juiste antwoorden beloond worden met complimenten en foute antwoorden worden ondersteund met tips om in de toekomst een beter te presteren.

Video
Video speelde een belangrijke rol binnen het platform. Woonfonds had hierbij ook de wens om de ‘lesmateriaal’ licht van stof te houden. Content moest behapbaar blijven, waarbij fun de ‘key’ was! Hiervoor hebben we een tweetal video’s opgenomen. Met de eerste video heten we gebruikers welkom op de e-learning. De tweetal video dient als een vertaling van het merkverhaal. Deze video wordt ingezet om het gelijknamige hoofdstuk ‘merkverhaal’ in te leiden.  

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.