Warner Bros.

Alita: Battle Angel film quiz

Interactieve quiz tijdens wereldwijde sneak peek

Ter promotie van de film 'Alita: Battle Angel' organiseert Warner Bros een wereldwijde sneak peek. Op deze avond krijgen speciale genodigden ongeveer 30 minuten aan 3D-beelden te zien van de film in Dolby Atmos. In samenwerking met FilmFabriek ontwikkelde LiveWall een unieke interactieve filmquiz waar de bezoekers van deze sneak peek mooie prijzen kunnen winnen.

Interactief
Om de bezoekers naast het tonen van de fragmenten een unieke ervaring te geven, ontwikkelt LiveWall een custom filmquiz. Deze interactieve quiz is te spelen via het grote bioscoopscherm en de smartphone van de bezoekers. Middels 20 vragen over de fragmenten en regisseurs, wordt de grootste film-fan gezocht. Allemaal volledig in de styling van Alita: Battle Angel. 

Registratie
Bezoekers kunnen deelnemen aan de quiz door zich te registreren via Facebook of met een naam, email en foto. Zodra iedereen is aangemeld, worden alle profielfoto's op het grote bioscoopscherm in beeld geanimeerd. Dit zorgt voor een uniek interactief effect waarbij de bezoekers hun eigen naam en foto voorbij zien komen. Op deze manier kan het quiz-systeem ook de score bijhouden van de deelnemers en een tussenstand tonen op ieder moment dat de quizmaster deze wenst te tonen.

Sneak peek
Tijdens een sneak peek worden abonnementhouders van Pathé en social influencers uitgenodigd om een aantal fragmenten van een aankomende film te bekijken. Op deze manier krijgen de bezoekers een unieke vooruitblik op de aankomende release. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.