Villa Pardoes

Alles wat we doen voor Villa Pardoes

Naar het overzicht
Villa Pardoes - Alles wat we doen voor Villa Pardoes

Villa-Pardoes-overkoepelend

LiveWall werkt nu ruim 4 jaar samen met Villa Pardoes: de stichting die kinderen en ouders een onbezorgde tijd samen biedt in een vakantievilla in Kaatsheuvel. Villa Pardoes biedt zieke kinderen een fijn, mooi maar vooral zorgeloos verblijf. Toen Villa Pardoes LiveWall vroeg haar online platforms nieuw leven in te blazen, pakten we die uitdaging natuurlijk met beiden handen aan

Villa Pardoes - Alles wat we doen voor Villa Pardoes
Villa Pardoes - Alles wat we doen voor Villa Pardoes

Een nieuwe website en app

LiveWall ontwikkelde een nieuwe website én applicatie die naadloos aansluit op de service van Villa Pardoes. “De applicatie is een informatievoorziening voor zowel ouders als kinderen”, vertelt Mathijs Bontje, Teamlead bij LiveWall Platforms. “De ouders downloaden de app en voegen ook hun kinderen hier veilig aan toe.” Naast praktische informatie over de accommodatie en het verblijf, geeft de app ook leuke feitjes en weetjes. Én is het mogelijk om foto’s en geluksmomenten met het gezin en andere vakantiegangers te delen. “Zo halen ouders en kind echt alles uit hun verblijf in de Villa”, aldus Mathijs.

Villa Pardoes - Alles wat we doen voor Villa Pardoes

Het werk van Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een (ongeneeslijk) ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een unieke vakantiebeleving aan. De stichting heeft een vakantiecomplex- en verzorgingstehuis op één locatie. “Zieke kinderen moeten heel voorzichtig zijn. Spelen in de zandbak kan al veel complicaties opleveren. Bij Villa Pardoes houden ze met alle mogelijke risico’s rekening, om ervoor te zorgen dat kinderen toch van een geweldige vakantie genieten. Zo is het zand in de binnenzandbak van de Villa speciaal en ultra-schoon.” 

De app die LiveWall Platforms ontwikkelde, helpt niet alleen een handje bij het geruststellen van ouders tijdens de vakantie; óók voor de kinderen is het een fijn hulpmiddel. “In de app geven kinderen hun hobby’s en interesses aan. Willen ze liever buiten of binnen spelen, zingen of dansen ze liever? Op basis van die informatie genereert de app een profiel voor het kind”, legt Mathijs uit. “Vervolgens worden de kinderen die in het park verblijven - en die hun voorkeuren opgeven - aan elkaar gelinkt. Zo wordt vriendjes maken opeens een stuk laagdrempeliger.“

Villa Pardoes - Alles wat we doen voor Villa Pardoes
Villa Pardoes - Alles wat we doen voor Villa Pardoes

Het ontwikkelen én beheren van het platform

Naast het ontwikkelen van de website en app, neemt het team van Mathijs óók het beheer van de twee platforms op zich. Mathijs: “We hebben een vast aantal uren per maand waarbinnen Villa Pardoes bij ons aan de bel kan trekken. Dit maakt ons een development-partij die altijd actief betrokken is bij de stichting.” Ook voor vragen of nieuwe ideeën kan Villa Pardoes bij Mathijs en zijn collega’s terecht. “Naast de ontwikkeling en het beheer van de platforms denken we ook mee met een stukje concepting en leveren we input voor bijvoorbeeld acties of campagnes.”  

De vakantie-uren actie

Mathijs doelt hier op de vakantie-uren actie van Villa Pardoes. Want vakantie-uren? Die zijn veel waard. “Om mensen te stimuleren een bijdrage te leveren aan het mooie doel van Villa Pardoes, is het nu mogelijk je vakantie-uren te doneren aan de stichting. Je doneert de financiële waarde van je vakantie-uren aan Villa Pardoes, en zorgt er zo voor dat zieke kinderen een geweldig verblijf ervaren. Omdat het een goed doel betreft, gaat het om een donatie van het volledige bedrag.” Een mooi doel! 

Villa Pardoes - Alles wat we doen voor Villa Pardoes
Villa Pardoes - Alles wat we doen voor Villa Pardoes

Een sterke en vertrouwde samenwerking

Mathijs vertelt over de fijne samenwerking met de stichting: “Mijn contactpersoon mag me ieder moment van de dag bellen of appen; meestal zijn alle vragen en wensen binnen één week geregeld.” Volgens Mathijs zijn de lijntjes kort. Dat zorgt juist voor veel vertrouwen in de samenwerking. “We zijn echt blij met elkaar als partner.” 

Naast die samenwerking is Mathijs ook te spreken over de bijdrage die hij levert via zijn werkzaamheden bij LiveWall Platforms. Zo vertelt hij: “Het is enorm dankbaar werk. Hoe gaaf het ook is om voor de grote merken aan de slag te gaan, draag ik met dit project nét dat extra steentje bij aan de samenleving. Ervoor zorgen dat een kind zorgeloos geniet, voelt toch wel heel bijzonder.”

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.