Amsterdam City Swim

Amsterdam City Swim Donatievideo

Video Campagne

De Amsterdam City Swim is er voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan Stichting ALS Nederland en die van zwemmen houdt. LiveWall ontwikkelde een gave tool voor een persoonlijke donatievideo. 

Donatievideo
Zelf een donatievideo maken is heel simpel: je neemt in maximaal 12 seconden een video op (bijvoorbeeld met je mobiele telefoon), waarna deze via de actiepagina automatisch wordt omgezet naar een persoonlijke donatievideo met sfeerbeelden en teksten. De video verschijnt op een profielpagina, waar er gedoneerd kan worden. En natuurlijk zijn de video's te delen via social media en via #ACS2017.

House of Sports
In december 2011 werd House of Sports benaderd door de Stichting Amsterdam City Swim met het verzoek het idee ‘een zwemtocht door de Amsterdamse grachten t.b.v. de stichting ALS’ uit te werken en te organiseren. House of Sports organiseerde de eerste Amsterdam City Swim op 9 september 2012. In 2017 werd de 6e editie georganiseerd.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.