&C

Website, App & Video

Multimedia platform

Eén van de meest succesvolle actrices, musicalsterren en presentatoren in Nederland, Chantal Janzen, heeft haar eigen mediamerk gebouwd. &C bestaat uit een maandelijks magazine, een online platform en een mobiele app, gecombineerd met shopping en video.

&C (and see) is het 360° mediamerk van Chantal Janzen met een maandelijks magazine, website, app, online shop, eigen tv-programma’s en live events. Met gevestigd en nieuw talent laat Chantal haar blik op de wereld zien. &C is gericht op vrouwen van 18 tot 48 jaar en behandelt, zoals Chantal het zelf noemt, the whole shebang. Waaronder: mode, beauty, lifestyle, food en travel. Amuseren, ontroeren en inspireren. Dat is waar &C voor staat. 

Website

De &C website is het online platform van Chantal Janzen's mediamerk. De website geeft een overzichtelijk beeld van alle &C-updates. Daarnaast is er te zien wanneer er een nieuw artikel online komt te staan. 

Video
Naast app en website verzorgde LiveWall ook social video content in de vorm van korte foodvideo's. Voor 'In de Mix' maakten we korte, snackable videootjes met leuke, zomerse en makkelijke recepten in de stijl van &C. 

App
Traditionele tijdschriften verliezen terrein aan digitale contentleveranciers. &C besloot de concurrentie tussen print en digitaal op te lossen door voor een goede aanvulling te kiezen. Door het toevoegen van een scantechnologie in de app, versterken magazine en online elkaar. De productpagina's in het papieren magazine bevatten allemaal een scanpictogram dat lezers uitnodigt om de app te downloaden, de producten op de pagina te scannen en deze online te kopen. 

In de app lees je daarnaast artikelen en bekijk je videos van bekend en onbekend talent.

De &C app stond meteen op 1 in de Top Charts en is gratis beschikbaar in de App- en Google Play store. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.