BBC Worldwide

WonderBall

Brand activation op het BBC Worldwide showcase event

Ieder jaar organiseert BBC Studios een showcase event in Liverpool. Hier komen honderden vertegenwoordigers van andere broadcasting agencies op af om nieuwe formats te bekijken en in te kopen. LiveWall voert hier al enkele jaren achtereenvolgend merk-activaties uit. In 2019 is het raak met de WonderBall activatie.

BBC WonderBall
In 2019 ontwikkelt BBC een nieuwe spelshow genaamd BBC WonderBall. Deze bijzonder tv-quiz is een mix tussen deelnemers die vragen beantwoorden en een bingo. Waarbij uiteindelijk een winnaar overblijft met de enige echte "WonderBall". 

Concept
Om bezoekers van het event warm te maken voor dit concept, heeft LiveWall een WonderBall-bingo opgezet. Via een iPad kunnen bezoekers zich aanmelden en een digitale bal trekken. Deze bal met balnummer ontvangen ze vervolgens in een persoonlijk mailtje. Iedere event-dag vindt er om 16:00 uur een bingo-trekking plaats waarin één van de ballen als winnaar getrokken wordt. De winnaar ontvangt een Apple Watch.  
 
Social Wall
Naast de activatie, ontwikkelt LiveWall ook ieder jaar een unieke social wall. Hierop worden alle social media berichten getoond die geplaatst worden rondom het evenement.    

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.