BBC Worldwide

BBC Worldwide Showcase

Spectaculair social dashboard

BBC, British Broadcasting Corporation, organiseert ieder jaar in februari de ‘BBC Worldwide Showcase’. Een uniek event waarbij de crème de la crème van de laatste ontwikkelingen binnen de Britse televisie getoond worden aan afgevaardigden binnen de wereldwijde televisie-industrie. LiveWall was aanwezig met een uniek social dashboard, speciaal ontwikkeld voor dit grootste televisie-event van de UK.

BBC Worldwide Showcase, is een vier dagen durend evenement waarbij ieder jaar meer dan 700 TV goeroes aanwezig zijn. Tijdens dit event krijgt men niet alleen een tipje van de sluier te zien omtrent de nieuwste televisieshows  maar worden ook de meest innovatieve veranderingen van dat moment getoond aan het publiek. Hiermee is dit event ieder jaar weer een van de meest spraakmakende events binnen de televisie-industrie.

Vanzelfsprekend wordt over dit event veel gepraat en gediscussieerd op social media. Met een uniek social dashboard waarbij de laatste social posts getoond werden op een matrix van 9 schermen hadden bezoekers op het event een overzicht van de laatste gerelateerde social media posts. De social posts welke getoond werden tijdens het event waren afkomstig vanuit aanwezigen op het event maar liet ook zeker de eerste reacties zien vanuit de gehele wereld op hetgeen dat tentoongesteld werd op de BBC Worldwide Showcase. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.