BIC

BIC 4 COLOURS BATTLE

Interactieve Game

De smartphone is onmisbaar, maar niet toegestaan in de klas. Hiervoor ontwikkelde BIC een vervanger, de BIC 4 kleuren pen. De pen is handig, ordelijk, speels en tijd & ruimtebesparend. Voor deze slimste pen in de klas ontwikkelde LiveWall de BIC 4 COLOURS battle. In deze interactieve game maakt de gebruiker kennis met alle functies van de pen.

Game
Er zijn verschillende games die allemaal één gemeenschappelijke factor hebben, het moet namelijk zo snel mogelijk gebeuren. Hoe minder seconden, hoe hoger de speler op het scorebord staat. Zo moeten spelers bijvoorbeeld zo snel mogelijk een lijn trekken door een doolhof van BIC's.  LiveWall lanceert de game als webgame, wat betekent dat deze aangejaagd wordt via verschillende sociale media zoals Facebook en Twitter.  

Winnaars
De drie snelste spelers maken kans op een Samsung Galaxy S6, een Samsung Galaxy Tab S of een Beats by Dre over-oor koptelefoon. De game kan onbeperkt gespeeld worden. Ook kan de speler de speeltijd delen via Facebook. Door het uitnodigen van vrienden op Facebook, krijgt de speler aftrek van secondes op de volgende tijd. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.