BNNVARA

The Freestyle Games

Online voting tool

Voor het televisieprogramma ‘The Freestyle Games’ van BNN ontwikkelde LiveWall een online voting tool welke gebruikt werd tijdens de bloedstollende finale. Hierdoor was het publiek in staat om hun favoriete deelnemer te helpen naar de overwinning.

The Freestyle Games is een nieuw televisieprogramma, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Jan Versteegh, waarin jonge urban sporters hun kunsten mogen vertonen in hun eigen discipline. Iedere deelnemer had een eigen specialiteit, zo deden er onder andere (inline) skaters, straatvoetballers, breakdancers en free-runners mee aan dit BNN-programma. BNN wilde met dit programma meer aandacht vragen voor deze tak van sport.

Tijdens de Finale show had het publiek ook de kans om zijn/haar stem uit te brengen op hun favoriete urban sporter. BNN koos er bewust voor om dit niet te doen met de ouderwetse stemkastjes maar om dit te doen via de eigen smartphone van het publiek. LiveWall ontwikkelde de interactieve voting tool waarvoor het publiek niets op voorhand hoefde te installeren maar meteen naar de mobiele pagina kon gaan om zijn stem uit te brengen.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.