Body & Fit

Body&Fit

Benchpress activatie op FIBO 2018

Body en Fit Shop is een Nederlandse leverancier van producten die perfect passend zijn bij een dieet, healthy lifestyle of die de juiste ondersteuning bieden bij fitness, duursport of bodybuilding.

Chase

 

LiveWall is digital partner van Chase; een merkactivatie bureau uit Amsterdam. In opdracht van Chase heeft Livewall een digitale merkactivatie met videoregistratie ontwikkeld op FIBO 2018, een wellness expositie in Duitsland met meer dan 1000 partners.

 

FIBO Keulen 2018

 

FIBO Duitsland trekt de échte health en fitness fans aan. Wij ontwikkelden een bench press challenge in combinatie met een videoregistratiesysteem. Bezoekers werden gechallenged om zo veel mogelijk herhalingen met hun eigen lichaamsgewicht te registreren bij de Body en Fit Shop bench press activatie.

 

De activatie

 

Allereerst registreerden de deelnemers zich op een iPad bij een host. Wanneer de bench press beschikbaar was nam de deelnemer plaats en activeerde de host via de iPad een videoregistratiesysteem. Na het activeren van het camerasysteem werd op diverse schermen in de Body & Fit stand een livestream getoond van de deelnemer, zodat ook voorbijgangers op de hoogte werden gebracht van de activatie. Diverse korte shots werden van de deelnemer gemaakt en na afloop vulde de host het aantal herhalingen in.

 

Het resultaat werd op de schermen binnen de stand getoond, in combinatie met zijn of haar plek op het Body & Fit Shop Leaderboard waar de winnaars van de dag werden getoond. Realtime werd vervolgens een persoonlijke video gerenderd, waarbinnen het aantal herhalingen en de gewichtsklasse van de deelnemer werden verwerkt. Deze persoonlijke video werd vervolgens per e-mail naar de deelnemer verstuurd met de call-to-action “Share your gains online!”.

Honderden fans hebben zich geregistreerd en een persoonlijke Body & Fit Shop Challenge video ontvangen.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.