RTL Nederland

Bolletje RTL Divorce

Voorkom je eigen blooper met Bolletje 'Goed Bezig'!

In opdracht van RTL heeft LiveWall een video-webpagina ontwikkeld voor de website van de komische dramaserie Divorce. Deze videopagina is geheel ontwikkeld en gecreëerd in de look & feel van het oerhollandse merk; Bolletje.

Divorce is een komische dramaserie waarin drie verschillende mannen tussen de 35 en 45 jaar wegens relatieproblemen noodgedwongen bij elkaar in een huis zijn ingetrokken. Op de videopagina van deze populaire serie zijn verschillende video’s terug te vinden waarin de bloopers van de verschillende acteurs getoond worden. De video’s worden gesponsord door Bolletje. De gehele videopagina is dan ook in de look & feel  van Bolletje ontwikkeld. De producten van Bolletje vind je niet alleen terug in de RTL-serie op televisie maar ook op de videopagina.  De bezoeker wordt er aan herinnerd door op tijd een ‘Bolletje Goed Bezig!’ te nemen om een eigen blooper te voorkomen.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.