VisitBrabant

Brabant is Open

Contentproductie

Bossche bollen, de Efteling, idyllische straatjes en bourgondisch leven: dat is 'ons' Brabant! Onder het mom van 'Brabant is Open' maakte LiveWall voor Visit Brabant een enorme reeks aan toffe video's om onze geliefde Provincie in kaart te brengen.

BrabantNacht als kick-off 
De campagne draagt vanaf dit jaar de titel ‘Brabant is Open’ waarbij het open karakter en de typische gastvrije mentaliteit van de Brabanders zelf centraal staan. Eén van de highlights van de campagne is BrabantNacht op 2 juni: dé kick-off van nieuwe, unieke belevingen waarmee potentiële bezoekers inspireerd en verleid worden voor een shortstay naar Brabant.

Brabant is open
In het weekend van 2 juni hebben ruim 600 gasten de start meegemaakt van de campagne ‘Brabant is Open’. Maar liefst 12 locaties openden het gehele weekend hun deuren met een uitgebreid programma voor een internationale groep influencers, pers, studenten, touroperators, expats, meetingplanners en bezoekers. Meer dan 100 trotse Brabanders hebben hun persoonlijke verhalen gedeeld en een gastvrije ontvangst verzorgd, waaruit een enorme hoeveelheid video’s, foto’s en verhalen is ontstaan die ingezet wordt in de campagne gedurende de rest van het jaar.

Toerisme
VisitBrabant organiseert deze campagne vanuit de hoofddoelstelling om meer bezoekers naar Brabant te trekken en daarmee bij te dragen aan de regionale economie van Brabant.

De campagnetitel is een oproep: “Wees welkom!”. Én een belofte: in Brabant wordt je gastvrij ontvangen en is er van alles te beleven. 

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.