LiveWall

Braboticons

LiveWall 1 April grap gaat viraal

Op 1 april bedacht en creëerde LiveWall als grap de 'Braboticons': emoticons speciaal voor Noord-Brabant. De vele reacties waren enthousiast en we besloten dan ook om op World Emoji Day de Braboticons beschikbaar te maken voor iedereen.

GIF
De eerste Braboticons zijn te vinden én door iedereen te gebruiken via Tenor en Giphy. Onder de #braboticons of de naam van de Braboticon plak je zo makkelijk Roy Donders, een Bossche Bol, een Roze Maandag-suikerspin, Pardoes, een worstenbroodje, Schrobbelèr, de Kruikenzeiker of Guus Meeuwis in je (Whatsapp)gesprek.

Roze maandag
Eén van de Braboticons is een roze suikerspin: deze staat symbool voor de Tilburgse Kermis en Roze Maandag. De Braboticon 'Kruikenzeiker' wordt symbolisch overgedaan aan de burgemeester van Tilburg.

Activatie
De Braboticons zijn natuurlijk prachtig in te zetten als merkactivatie of als cadeau voor een stad, evenement of stadsicoon. 

Media
De Braboticons werden in de media ook groot uitgemeten. Een artikel van het AD is hier te vinden.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.