Capi Europe

Mix & Match App

De challenge

Voor Capi Europe mixt en matcht LiveWall potten en planten. In een app zie je welke combinatie aansluit op jouw stijl en inrichting. 

Mix & Match App
Met de Capi Mix & Match-app creëer je gemakkelijk jouw potplant-combinatie. Swipe de potten en planten naar links of rechts om een goede match te vinden. Je kunt de potten filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl of vorm. Daarnaast vind je in de app meer informatie over de betreffende pot en plant. Ook kan je met één druk op de knop zien of de gekozen combinatie in jouw interieur past. 

Development challenges
Pot en plant moesten in drie verschillende omgevingen toch op elkaar aansluiten. Voor de 'Favorieten'-page, de 'Detail'-page en de 'Camera'-page werden alle visuals handmatig aangepast. Met een realtime camera is het bovendien mogelijk om niet alleen de plant en pot te projecteren, maar ook in te zoomen. Hiervoor moet alles natuurlijk in verhouding blijven. 
LiveWall zorgde ervoor dat het switchen tussen kleuren zo makkelijk mogelijk is. Daarnaast kunnen alle potten gefilterd worden op merk, kleur en stijl. 

Capi Europe
Capi Europe maakt ongewone binnen- en buitenpotten, met een licht gewicht en uniek design, in alle soorten en maten. Bovendien zijn ze potten vorst-, UV- en vochtbestendig. Elk Capi Europe-product is uniek: te herkennen aan het hoge afwerkingsniveau en aan de natuurlijke uitstraling. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.