Citymarketing Tilburg

Promotie video Spoorzone 013

Ondernemersvideo

In opdracht van Citymarketing Tilburg - Make it in Tilburg in samenspraak met de Gemeente Tilburg maakt LiveWall een inspirerende promotie video van de Spoorzone 013 om innovatieve en creatieve ondernemers aan te spreken. In deze video wordt de veelzijdigheid, innovatie en creativiteit van deze zone naar voren gebracht door 'een dag uit het leven van een in de Spoorzone 013 gevestigde ondernemer' uit te lichten.

Make it in Tilburg
Een overtuigende en inspirende video over de oneindige (ondernemende) mogelijkheden in de Spoorzone 013 maakt LiveWall voor Citymarketing Tilburg.  In de video komen verschillende aspecten van de Spoorzone 013  naar voren zoals het innovatie en kennisklimaat, creativiteit, horeca gelegenheden, technologie en smart digital intelligence.  Door het uitlichten van deze mogelijkheden wil Citymarketing Tilburg innovatieve en smarttech bedrijven naar de Spoorzone trekken en het vestigen van deze bedrijven te stimuleren. 

Een dag in de Spoorzone
De video staat in het teken van de innovatieve ondernemer en zijn dag in de Spoorzone. Je volgt deze ondernemer van begin tot eind en wordt geinspireerd door de Tilburgse bedrijven en mogelijkheden. De video wordt ingezet op LinkedIn en in deze kringen gepromoot. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.