RTL Nederland

Concentrate

Videoplatform

Online RTL-jongerenplatform Concentrate is een broedplaats van YouTube-creators, social influencers en new talent die samen garant staan voor toffe, vernieuwende en authentieke content. LiveWall ontwikkelde een website voor de drie Concentrate-formats: Concentrate, Conentrate Bold en Concentrate Velvet. 

Het Concentrate-team bestaat in 2017 uit Kaj van der Ree, Bobbie Bodt, Thomas Cox, Stefan Jurriens, Kaj Gorgels, Holly Mae Brood en Nesim Najih. 

Concentrate Bold
Bold is het nieuwste kanaal van Concentrate. Het zit op het scherpst van de snede en is bedoeld voor mannen en stoere vrouwen. De vaste presentatoren zijn JayJay Boske, Kaj van der Ree en Niels Oosthoek. Presentatrice Iris Enthoven komt het team versterken als co-host van onder andere het nieuwe programma The Pick-up Line, een samenwerking met Xite, en van het spraakmakende format Big Bang BOLD.

Concentrat Velvet
Concentrate Velvet is het stoere zusje van Concentrate en houdt zich naast beauty en fashion ook bezig met lifestyle, liefde en entertainment. Ze heeft een geheel eigen stijl, met een spraakmakende nieuwe programmering door de bekende en energieke presentatoren Lizzy van der Ligt, Bibi Breijman, Fred van Leer en Sophie Milzink.

Videopagina
De website die LiveWall creeerde is vooral een videoplatform. Ook worden hier verschillende acties en wedstrijden op getoond. Daarnaast zijn de social kanalen natuurlijk in beeld.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.