RTL Nederland

DANCE DANCE DANCE

Interactieve website

Voor de hitshow Dance Dance Dance creëerde LiveWall Group een interactieve website.

Website
Op de website kunnen bezoekers hele afleveringen of fragmenten bekijken. Er is bonusmateriaal te vinden met behind-the-scenes-filmpjes en –interviews. Er is nieuws te lezen en je maakt kennis met de kandidaten. Ook vind je er beelden terug van de maandenlange trainingen die de deelnemers achter de rug hebben.

Natuurlijk zijn er koppelingen met social media als Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en Spotify. Afleveringen en fragmenten zijn zo makkelijk deelbaar.

Virtual Reality en Spotify
Dance Dance is de eerste dansshow op televisie die Virtual Reality meeneemt in de show. Tijdens elke aflevering is één dans live in VR te beleven, na de uitzending worden ook andere acts als VR-video op de app aangeboden. Speciaal voor Dance Dance Dance werd er een Spotify-playlist aangemaakt door danser Timor. Gedurende het seizoen wordt deze playlist geüpdatet.

DanceDanceDance
Dance Dance Dance is een dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega de sterren van de hemel dansen.  Ruim 1,5 miljoen mensen stemden op de eerste aflevering van het RTL-programma af. Presentatoren van het tweede seizoen zijn Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.