UDC

Dancevalley LiveWall LED scherm

De challenge

Dancevalley bestond in 2014 exact 20 jaar. Reden voor een groot feest op het feestterein in Spaarnwoude. Organisator UDC Events schakelde om deze rede LiveWall in voor het organiseren van interactieve content op grote LED schermen verspreid over het gehele festivalterrein. 

De content op de schermen bestond uit de laatste social media berichten, aankondigingen vanuit de organisatie en informatie over de draaiende DJ's. Speciaal voor Dancevalley werden de schermen voorzien van een passend design, overeenkomend met de huisstijl voor de 20ste editie van Dancevalley. De online aanwezigheid speelde een belangrijke rol tijdens deze editie van Dancevalley. De bezoekers op het festival hadden namelijk de beschikking over Free WiFi.

 

Dit zelfde principe werd ook toegepast bij de Nederlandstalige versie van het festival waarbij het Nederlandse levenslied centraal staat, Dutch Valley. Ook hierbij werd er door LiveWall gezorgd voor passend design in aansluiting met het festival.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.