Darmand Group

Nouveau Contour Connect App

Een applicatie voor studenten & alumni

Get connected! Nouveau Contour Connect is een initiatief van Nouveau Contour, een organisatie welke kwalitatieve opleidingen verzorgt voor permanente make-up. Het platform staat centraal tijdens en na de opleiding om de betrokkenheid van (oud) studenten te vegroten en informatie centraal te beheren.

De app
Studenten ontvangen toegang tot de applicatie waarna zij een profiel aanmaken en aanvullen. Via een Content Management System (CMS) koppelen docenten de juiste cursussen aan de studenten. 

Tijdlijn
Alle gebruikers hebben toegang tot een tijdlijn waar zij berichten kunnen plaatsen en bekijken. Studenten, alumni en docenten kunnen tevens op berichten reageren en liken. Hierdoor ontstaat een directe interactie tussen docent, student en alumni.

Huiswerk
Op basis van de cursus die aan je profiel is gekoppeld worden worden huiswerkopdrachten beschikbaar gesteld. Huiswerkopdrachten worden succesvol voltooid door het uploaden van foto's met bewijs. Docenten raten (beoordelen) vervolgens de huiswerkopdrachten. Door het behalen van goede ratings slaagt de student uiteindelijk voor de cursus. De "best rated pictures" worden tevens automatisch door de applicatie in de tijdlijn getoond ter inspiratie. 

 

Chat
Daarnaast is er een chatfunctie beschikbaar binnen het platform. Binnen de chat kan de student tekstuele berichten uploaden samen met foto's en video's. De vragen worden in het Content Management Sytem beschikbaar gesteld en behandeld door de docenten. 

Documenten
Een pagina is in de applicatie voorzien waar de juiste cursusmaterialen zoals video's en pdf's beschikbaar worden gesteld. LiveWall heeft een custom pdf reader hiervoor ontwikkeld, waardoor de documenten beschermd zijn en niet kunnen worden gedownload. 

Profiel
Het profiel van de student wordt verreikt met de curssen die worden behaald. Daarbij is het mogelijk voor de gebruiker om de instellingen van de push notificaties te wijzigen. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.