Madame Tussauds

Trump activatie

Op wie stem jij voor de verkiezingen?

Het Amsterdamse museum Madame Tussauds al tientallen jaren een grote trekpleister voor toeristen. Hier staan tientallen wassen beelden van bekende wereldsterren. Om het museum interactiever te maken, ontwikkelt LiveWall op maat ontworpen digitale installaties. Zo ook de Donald Trump activatie.

Meerdere activaties
Bij meerdere wassenbeelden in Madame Tussauds zijn reeds activaties geplaatst. Dit bevordert de beleving en de interactiviteit in het museum. LiveWall ontwikkelt ten behoeve van het beeld van Donald Trump een activatie op maat. Naast het beeld is een groot touchscreen scherm te vinden met hierop een speciale stemactivatie.

Via deze stem activatie worden bezoekers gevraagd om antwoord te geven op de vraag of ze denken dat Trump nog 4 jaar aan de macht moet blijven of niet. Dit is vooral relevant vanwege de naderende verkiezingen rondom het Amerikaanse presidentschap. 

Inactief
Via handige gestures kan het scherm ook in een oogwenk op inactief worden gezet, kan de data worden gewist en kan er een screensaver worden getoond. Dit om te voorkomen dat er een opstopping ontstaat wanneer het druk is in het museum.

Doel
Het doel van het project is om het wassenbeeld van Trump zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Daarnaast vormt het ook een goede gespreksstarter. Waarom zou je wel of waarom zou je niet willen dat President Trump nog vier jaar president blijft?

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.