Dumpert

Dumpert

Apple TV App

News-Media is het bedrijf achter Dumpert, GeenStijl en andere titels als Autobahn en DasKapital. LiveWall ontwikkelde eerder de zeer populaire Dumpert app op mobile (iOS en Android).

TV App

 

Het ‘Netflix-effect' zorgt ervoor dat steeds meer mensen naar de apps op televisie kijken. Netflix wordt als app aangeboden in platformen als Apple TV, Android, Playstation, e.d. Ook is de app soms voorgeinstalleerd op bijv. Samsung Smart TV’s. De Dumpert content leent zich goed om op TV te presenteren en de Netflix ‘pull’ zorgt voor extra oogballen. De tvOS app is een eerste stap om te zien hoe hierop gereageerd wordt.

Functies van de app

 

  • - Eindeloos Dumpert video’s kijken op je TV
  • - Reaguursels lezen
  • - Video’s ‘plussen’ en ‘minnen’ (Kudo’s uitdelen)
  • - Video’s zoeken

Resultaten 


Het tvOS platform heeft lang niet zo’n grote user base als iOS en Android (Mobile) en het gaat hier dus om minder app gebruikers. De app was wel bijna direct na release ‘trending’ en werd gefeatured in de tvOS app store als ‘top app’. De mensen die de app al ontdekt hebben maken er intensief gebruik van.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.