Dunlop

E-learning platform voor werknemers

De challenge

In samenwerking met NEO-learning (onderdeel van LiveWall's Belgische partner Xylos NV), ontwikkelde LiveWall een E-learning platform voor Dunlop werknemers. Het platform is dan ook enkel toegankelijk met een Dunlop ID.

Dunlop Tyres is een Britse bandenfabrikant en voornamelijk bekend van de verschillende raceklasses waar het banden aan levert, zoals de MotoGP en 24 uur van Le Mans-teams.

Door middel van E-learning wordt het mogelijk gemaakt werknemers op afstand van de juiste informatie te voorzien.  E-learning is een innovatieve en laagdrempelige wijze om distance learning binnen een organisatie mogelijk te maken.

Het E-learning platform bevat data over alle producten van Dunlop. De werknemers kunnen hier uitgebreide informatie vinden over het merk, de banden en de target group. Het platform maakt mogelijk dat alle werknemers op de hoogte kunnen blijven van relevante en actuele bedrijfs- en marktinformatie. Het platform bevat tevens verschillende video’s en testcases waardoor het een visueel aantrekkelijk geheel is. Het E-learning platform is beschikbaar voor Android en EXE en later ook voor iOS.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.