Duvel

Content creatie

Social media contentstrategie & creatie

Duvel is een van de bekendste speciaalbier merken ter wereld. LiveWall ontwikkelt year-round social media content met onder andere inhakers, product launches, sfeerbeelden en live-registraties.

Doel
Duvel wil haar merk online meer zichtbaarheid geven op social media om zo het merk te laten groeien. Dit doen we door in te spelen op de laatste online trends en ontwikkelingen. Vanuit een contentstrategie werkt LiveWall op diverse niveaus om relevante en waardevolle content te creëren die aansluit bij het merk en de doelgroep.

Type content
Hierbij gaat het om contentvormen als, campagnes, product launches, corporate content, social media video's, designs, fotografie en videoproducties.

Strategie ontwikkeling
LiveWall ontwikkelt content-strategieën met verschillende fases. In deze year-rond contentstrategie is het hoofddoel om in te spelen op de online doelgroep van Duvel en hierbij ‘Always on’ te zijn.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.