Elho

Social formats

Content creatie

Voor elho heeft LiveWall een contentstrategie opgesteld voor hun sociale kanalen, van concepting tot productie, en ook gezorgd voor de uitvoering ervan.

Content strategie
Bij het opstellen van de content strategie is er nagedacht over het type content dat het beste bij elho past. Hiervoor is er in de concepting fase nagedacht over formats voor op de sociale kanalen. Deze formats sluiten aan bij de thema’s van elho en bij het merk. Om de formats meer herkenbaarheid te geven, heeft LiveWall een aantal templates ontwikkeld voor Instagram posts en stories. 

Formats en templates
Uiteindelijk zijn er voor de volgende thema’s formats en templates bedacht:

Greenspiration // Inspirerende content van groene locaties over de hele wereld.

Product of the week // Uitgelichte producten.

Plant of the month // Op de eerste van de maand wordt er een plant van de maand bekend gemaakt.

Quotes // Frisse positieve quotes, om rust in de grid te creëren.

Did you know // Feitjes op Instagram stories.

Content productie
In samenwerking met elho is er nagedacht over de inhoud van de formats, en uitgezet in een contentkalender. Aan de hand van bestaande beelden zijn de posts in de verschillende formats uitgewerkt gemaakt en geschreven. Volgens de planning van de contentkalender wordt deze content online gezet op het Instagram-account van elho.

Elho

Elho is een Nederlands familiebedrijf die met enorm veel passie duurzame design bloempotten maakt en alles dat daarbij komt kijken. Door constante innovatie en trendontwikkeling, blijven zij voortdurend hun collectie updaten.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.