Elho

Guerilla actie Amsterdam

Mobiele webpagina

Elho is een bloeiend familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het maken van kunststof potten en aanverwante artikelen. Op moederdag gaf de leverancier van de hippe bloempotten 1000 bloempotten weg aan voorbijgangers. Om deze guerilla-actie viraal te maken, werd LiveWall ingezet door een mobiele website hieraan te koppelen. 

Potten
Op twee locaties in Amsterdam werden 1000 bloempotten neergezet waar de voorbijgangers de potten zelf mee mochten nemen. Elke bloempot was voorzien van een kaartje met daarop het verzoek de bloempot met bloemen op moederdag cadeau te geven.

QR
Via de QR code of de mobiele website konden de voorbijgangers die een bloempot bemachtigd hadden direct een foto insturen van zijn of haar moeder afgebeeld met de pot met bloemen. Deze foto kon weer gedeeld worden op zijn of haar timeline om zo ook de Elho actie te delen met alle Facebook vrienden. 

 

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.