Endemol

[X]Selfie app

Een game die helemaal om Selfies draait

In samenwerking met Endemol ontwikkelde LiveWall de [X]Selfie app voor het grote publiek. Met deze applicatie kun je samen met je vrienden een uitdaging aangaan en selfie-opdrachten uitvoeren.

[X]-Selfie - Interactieve selfie challenge applicatie

Je kunt kiezen uit één van de lopende selfie uitdagingen of zelf een opdracht verzinnen. Zo heb je elke dag een leuke, uitdagende of grappige opdracht. Door opdrachten uit te voeren verdien je punten en badges. De gebruiker maakt kans op verschillende prijzen. Door van anderen likes te verzamelen op je selfie krijg je per uitdaging een plek op de ranglijst. Van elke uitdaging wint de meest creatieve, meest originele of meest grappige selfie.

In de populaire televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden lanceerden Lucas en Vincent hun eigen app: de [X]Selfie! De mannen kregen bij de ontwikkeling van hun app behoorlijk wat tegenslagen te verwerken. Eerst dreigt hun plan te mislukken qua financiering en samenwerking, maar dan slaan ze toch onverwacht een grote klapper met de lancering van [X]SELFIE. Niet alleen in Meerdijk worden selfie challenges aan gegaan, ook in ‘real live’ is de app beschikbaar.

  1. PICK... - Kies één van de lopende selfie uitdagingen.. of bedenk er zelf één voor je vrienden. Je bepaalt zelf de regels!

  2. POSE... - Geef je creativiteit de ruimte en maak de leukste, mooiste of grappigste selfie binnen de spelregels van de opdracht.

  3. SHOOT... - Bam! Je staat er op. Stuur gelijk je inzending in of bewerk hem eerst en plaats hem later vanuit je fotoalbum.

  4. SHARE... - Deel de door jouw genomen selfie met de wereld of alleen met je vrienden!

  5. ...AND WIN - Verzamel punten en badges met het voltooien (of winnen!) van opdrachten en speel voor te gekke prijzen!

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.