ETZ

Fam.nl

Intuïtieve website

Fam is de nieuwe naam van het volledig vernieuwde Moeder- en Kindcentrum in het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis). Fam biedt integrale geboortezorg én kindergeneeskunde tot een leeftijd van 18 jaar: uniek in Nederland. Wij hadden het genoegen om voor dit nieuwe merk een mooie en intuïtieve website te mogen ontwikkelen.

Overzichtelijk en toch compleet
Bij Fam draait alles om de famillie. Op Fam.nl vind je alle informatie over de familliegerichte en integrale zorg (vanaf de prille zwangerschap tot het achttiende levensjaar van een kind) die wordt aangeboden. De website biedt een berg aan informatie en mogelijkheden maar blijft tóch overzichtelijk.

Voor het user centric design werden keuzes gemaakt: een focus op de toptaken, een visuele insteek, versimpelen door het gebruik van iconen. Het resultaat is een sterke user experience, die je in de regel binnen drie klikken bij de gezochte informatie brengt.

We ontwikkelden het webdesign, de responsive website plus custom CMS voor Fam.nl.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.