RTL 5

Extreme Roadtrip

Online platform

LiveWall ontwikkelde in opdracht van RTL5 en Renault een online platform voor een nieuw programma. Drie extreme sporters, een roadtrip en veel bekende gezichten. Daar gaat het om in het nieuwe RTL 5 programma: Extreme Roadtrip. De belevenissen van de sporters zijn te volgen op het unieke online platform van RTL5. Uniek aan dit programma is de ‘Distinctive Content Approach’ waarbij er voor ieder medium een aparte content-vorm gecreëerd wordt. 

Met Extreme Roadtrip ontvangen de 3 extreme sporters Chris, Brigitte en Antoine, elke dag nieuwe bekende Nederlanders. Samen met deze BN’ers reizen de sporters Frankrijk door. De nieuwe Renault KADJAR brengt het gezelschap naar verschillende plekken waar de meest uiteenlopende extreme sporten worden beoefend. Zo gaat presentatrice Saar Koningsberger met de groep wakeboarden en gaat GTST ster Oscar Aerts liggend op een street luge board van de berg af.

LiveWall ontwikkelde in opdracht van RTL 5 en Renault dit unieke online platform. Door de ‘Distinctive Content Approach’ wordt er een totale beleving gecreëerd via online, TV en social. Uniek aan dit programma is dat TV ondersteunend werkt aan het online platform in plaats van andersom.
Per medium wordt er rekening gehouden en ingespeeld op  de behoeftes van de kijker. Elke dinsdag en donderdag verschijnen er nieuwe avonturen op www.extremeroadtrip.nl en YouTube.

Tijdens een roadtrip is er natuurlijk niks zo belangrijk als een geschikte auto. Daarom maakt Renault het mogelijk zelf een extreme roadtrip te maken. Op het platform kan de kijker zijn of haar favoriete locaties in Frankrijk selecteren. Per stad wordt toegelicht welke extreme sport er beoefend kan worden.  Hiermee maakt de kijker kans om samen met vrienden een extreme roadtrip te maken in de nieuwe crossover Renault KADJAR. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.