Fleurop

Tekenwedstrijd

Moederdag-actiepagina

Voor Fleurop zette LiveWall Group de bloemetjes buiten: we ontwikkelden een Moederdag-actiepagina waar kinderen met hun (bloemen)tekening een mooie prijs voor mama konden winnen. 

Moederdag-actie
Via de actiepagina kunnen kinderen (of hun pappa's, opa's of oma's) een tekening uploaden. De tekeningen verschijnen op de actiepagina en zijn deelbaar via Social Media. Op elke tekening kan gestemd worden. Het kunstwerk met de meeste stemmen wint.

Fleurop Tekenwedstrijd
Met de Fleurop Tekenwedstrijd kunnen kinderen een jaar lang gratis bloemen voor hun moeder winnen, door een mooie tekening mét bloemen te maken. De Fleurop-jury nomineert de 10 leukste tekeningen en kiest op 15 mei de winnaar. De maximale leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Moederdag
In Nederland vieren we elke tweede zondag van mei Moederdag. Voor de meeste Nederlanders is het een dag waarop zij hun moeder verwennen. Kleine kinderen maken zelf een cadeautje op school, de oudere kinderen kopen een klein presentje van hun zakgeld en veel volwassenen bezoeken hun moeder. Vaak wordt dan een bos bloemen gegeven.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.