Fontys Hogescholen

Van informatieve open dag naar informatieve video

Het coronavirus

In verband met het coronavirus is Fontys Hogescholen genoodzaakt om al haar open dagen in 2020 te cancelen. Zij nemen de maatregelen die nodig zijn, op advies van het RIVM. Om de geïnteresseerden alsnog te kunnen informeren is LiveWall betrokken bij het maken van verschillende informatieve video’s.

Fontys Sociale Studies
Fontys Hogeschool Sociale Studies verbindt onderwijs, onderzoek en praktijk. Hier worden studenten opgeleid tot professionele sociale verbinders, die zorgdragen voor de waardigheid en rechten van verschillende mensen in de maatschappij. Deze sociale professionals zien dankzij de combinatie van een warm hart en een koel hoofd altijd mogelijkheden om mensen optimaal te ondersteunen bij het vinden van hun eigen pad in deze samenleving. Ze zorgen voor verbinding, één op één en binnen gemeenschappen met als doel het creëren van een menswaardige maatschappij.

Informatieve video’s
Ondanks dat het dit jaar niet mogelijk is om open dagen bij te wonen wil het instituut Sociale Studies op een andere manier alsnog informatie kunnen bieden aan geïnteresseerden. Met een vijftal video’s, gemaakt door LiveWall, benadert Fontys iedere doelgroep op een passende manier. Zo zijn er drie video's gemaakt voor de voltijd opleiding Social Work, één video voor de deeltijd opleiding Social Work en één video de Associate Degree Ervaringsdeskundige Zorg en Welzijn. In deze video’s komen zowel docenten als studenten aan het woord die op een informatieve en leuke manier de kijker meer kennis proberen te geven over een van de opleidingen. 

Het Coronavirus
Het nieuwe coronavirus veroorzaakt de ziekte COVID-19. In februari 2020 is de eerste corona patiënt in Nederland vastgesteld. De klachten lijken in het begin vaak op een verkoudheid. De ziekte kan een ernstige longontsteking veroorzaken, waar soms mensen aan overlijden. Om dit virus tegen te gaan zijn er door het RIVM verschillende maatregelingen genomen. Denk hierbij een zoveel mogelijk thuis blijven, geen handen schudden en 1,5 meter afstand houden. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.