Foodie Channel

FoodieChannel platform

Video platform met de beste Nederlandse Foodies

We lanceerden een nieuw video-foodplatform: Foodiechannel. Hier delen de beste foodbloggers van Nederland korte, shareable video’s met recepten, food hacks en inspiratie. 

Foodiechannel speelt in op de vraag naar bewust, gezond maar ook snel eten. Met korte, deelbare video’s moet Foodiechannel het meest inspiratievolle foodplatform van Nederland (en de rest van de wereld) worden.

Foodiechannel
Tien van Nederlands’ bekendste foodbloggers delen via Foodiechannel korte vlogs met de meest inspirerende gerechten, creatieve recepten, handige food hacks en andere tips. De korte, duidelijke video’s zijn de kracht van Foodiechannel. Het LiveWall-team filmt bij de foodbloggers thuis en zorgt voor verkorte video-versies die makkelijk deelbaar zijn via bijvoorbeeld Instagram.

Foodbloggers
LiveWall maakte zelf een selectie van de beste Nederlandse foodbloggers. Gebaseerd op het aantal volgers, originaliteit, herkenbaarheid en regelmaat van posten. Op dit moment zijn er tien ‘Foodies’ aangesloten bij Foodiechannel: Anne Travel Foodie, Gigigisele, Foodbandits, Fit met Charlotte, Oh My Pie, Isaura, Suuz, Mr Hungry Sam, Cake and Cooky, nicook_healthy en Anne Tea Makery

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.