RTL Nederland

Galileo

Wetenschappelijke Website

In samenwerking met RTL ontwikkelde LiveWall Group een website bij het wetenschappelijke programma Galileo. Hier gaan verslaggevers op zoek naar vragen en antwoorden over allerlei (soms bizarre) onderwerpen.

Website
De website moest aansluiten op het televisieformat en is dus een verzamelplaats geworden van korte filmpjes. Een aantal video’s worden in de spotlight gezet en ook de trending video’s krijgen een aparte vermelding. Gerelateerde beelden worden weergegeven, er is een zoekfunctie op de website verwerkt en filmpjes deel je makkelijk. Ook zijn de afleveringen in hun geheel terug te kijken. 

Galileo
Hoe overleef ik een helikoptercrash? Kun je verliefdheid opwekken? Hoe kan ik een lijk laten verdwijnen? En hoe sla je eigenlijk iemand met één tik knock-out? Verslaggevers Luuk Ikink, Manuel Venderbos, Shelly Sterk en Jorn Rohde gaan in het programma ‘Galileo’ op zoek naar antwoorden op al dit soort vragen. En dan is er ook nog student biomedische wetenschappen Sem Barendse: hij doet thuis de coolste experimenten die iedereen zelf ook kan proberen. 

Galileo is elke werkdag om 19:30 uur te zien bij RTL 5.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.