McDonald's

Road to McDonald’s

Play, Win, Eat, Repeat

Samen met McDonald’s België bouwt LiveWall verder op het succes van de ‘Mc Flurry slice game’ met inmiddels de vierde game. Deze keer om de Cheese Andalouse in de picture te zetten. Een burger die na lange tijd weer terug is op het menu van McDonald’s België met Andalousesaus. Een saus op basis van mayonaise, tomatenpuree en kruiden die zeer bekend is in België.

Het spel
De Road to McDonald’s game kan door de gebruiker gespeeld worden vanuit de McDonald's applicatie. In het spel moeten de spelers verschillende obstakels ontwijken en zorgen dat ze een Cheese Andalouse vangen. De spelers die alle 40 levels doorstaan maken kans op één van de twee e-steps. 

Gameplay
In tegenstelling tot de vorige games die LiveWall voor McDonald’s ontwikkelde is de Road to McDonald’s geen infinite game. Road to McDonald’s is een spel dat 40 levels telt. Door verschillende obstakels te ontwijken klim je als speler naar het volgende level. Het vangen van een Cheese Andalouse zorgt voor een boost en tijdelijke onsterfelijkheid. Bij het behalen van level 20 wacht er een beloning op de speler. Namelijk een coupon, in te leveren bij een McDonald’s restaurant. Wanneer het een speler niet lukt om de game te voltooien is het mogelijk om loyaliteits-punten in te zetten voor extra levens. 

Doel
Het doel van deze game is om de applicatie van McDonald’s België een boost te geven door meer traffic te genereren. Fans van McDonald's kunnen punten sparen in deze applicatie om zo gratis producten te kunnen consumeren. Voor het eerst was het ook mogelijk voor de spelers om te kiezen welke coupon ze graag zouden willen hebben in level 20. Hierdoor krijgt McDonald’s meer inzicht op het gedrag van de consumenten. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.