GOCA

Mijn autokeuring

Keurig op tijd naar de keuring

In opdracht van GOCA heeft LiveWall een applicatie ontwikkeld om automobilisten eraan te herinneren dat het dringend tijd wordt om naar de autokeuring te gaan. Gebruikers kunnen op eenvoudige wijze hun auto registreren en krijgen op tijd een melding dat de APK-vervaldatum eraan zit te komen. Mijn autokeuring zorgt er dus voor dat die vervelende boete nooit meer betaald hoeft te worden!

GOCA
GOCA behartigt de belangen van zijn leden en wil een betrouwbare partner zijn in het streven naar maatschappelijk verantwoorde mobiliteit en verkeersveiligheid. Als onafhankelijk platform draagt GOCA bij tot netwerkvorming, expertise-ontwikkeling, gegevensuitwisseling en opleiding voor de autokeuring- en rijbewijssector.

Onboarding
Gebruikers kunnen op eenvoudig en speelse wijze hun auto registreren. Zo krijgen ze tijdens de onboarding een leuke instructievideo te zien die automobilisten waarschuwt voor de gevaren, wanneer ze niet op tijd naar de technische controle gaan.

Pushnotificaties
De core van de applicatie draait om de pushnotificaties. Twee maanden voor de vervaldatum krijg je als gebruiker een eerste notificatie. Naarmate de deadline dichterbij komt, zullen er meer notificaties verschijnen. Zo zorgt de applicatie ervoor dat gebruikers de vervaldatum nooit uit het oog verliezen.

Tips
LiveWall ontwikkelt ook alle instructievideo's die in de applicatie te vinden zijn. Zo ziet de gebruiker in de applicatie animatievideo's vol met tips, maar ook een weergave van de consequenties van het te laat naar de autokeuring gaan.

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.