Goodyear

E-learning platform voor medewerkers

De challenge

Voor Goodyear ontwikkelde LiveWall in samenwerking met NEO-learning (onderdeel van onze Belgische partner Xylos NV) een E-learning platform voor interne gebruikers.

Goodyear, gesticht in 1898 is tegenwoordig de grootste banden- en rubberproducent ter wereld. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf produceert banden voor auto’s, vliegtuigen en zware machines.

Het platform is dan ook enkel toegankelijk met een Goodyear ID. E-learning is een innovatieve en eenvoudige leervorm die de gebruiker de gelegenheid biedt om op elk gewenst moment informatie raad te plegen. E-learning is dan ook een goed middel om distance learning mogelijk te maken.

Het E-learning platform bevat informatie over producten van Goodyear. Werknemers kunnen hier uitgebreide informatie vinden over het merk, de banden en de target group. Middels het platform blijven de werknemers op de hoogte van alle actuele bedrijfsinformatie. Alle informatie is visueel aantrekkelijk weergegeven door middel van verschillende video’s en testcases.  Het E-learning platform is beschikbaar voor Android en EXE en later ook voor iOS. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.